Nett-Magasinet

fredag 9. september 2011

Kabare med reker og fiskepudding

4. til 6. personer
1 pk Aspik
500 gr frosne grønnsaker
1 stk middels stor fiskepudding
200 gr reker renset
5 stk egg

Kok opp aspiken som beskrevet på posen. Hell et tynt lag i formen og avkjøl. Del eggene i skiver og fiskepuddingen i litt tykke strimler. Dersom en ønsker mykere grønnsaker, kan grønnsaksblandingen kokes opp og avkjøles før bruk. Lag mønster av egg, fiskepudding, grønnsaker og reker i bunnen av formen. Husk at mønsteret sees fra andre siden når kabareten tas ut av formen. Fyll resten av formen med grønnsaker, egg, reker og fiskepudding. Hell over resten av den flytende aspiken. Avkjøles i kjøleskap. La den stå helst over natten.

Dagen etter.
Ta formen med Kabaren ut av kjøleskapet. Ha i varmt vann i vaskekummen og holdt formen nede i vannet kort tid. Legg et fat over formen og snu rundt. Kabaren vil gli ut av formen og ned på fatet.

Serveres med brød og majones 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar