Nett-Magasinet

fredag 6. april 2012

Hobbykokkens SalmaLaks Spesial


1 porsjon

150 gr salmalaks
4 stk perletomater
10 stk stjerneløk
Vårløk
Cream frech
Soyasaus
Rømmedressing
Hvitløksdressing
Pepper

Eggrøre

Salmalaksen stekes i soft flora smør i middels varme ca 2 min på hver side. Stek stjerneløken møre i stekepannen, gjerne sammen med laksen.

Legg salmalaksen på tallerken, med stjerneløken, perletomater, eggrøre.
Pepre laksen og ha over ca 1 spiseskje soyasaus over laksen.
Ha på 2 spiseskje med cream frech og dressing ved siden av laksen. Del opp små biter med vårløk over laksen.

Vedr: krydder, dette må hver enkelt velge selv hvor mye pepper og soyasaus man ønsker på maten.

Anbefalt drikke til maten: Hvitvin
Clotilde Davenne
Petit Chablis 2010 ( kr 159,-)

1 porsjon av Salmalaks Spesial er beregnet til kr 50,-


2 kommentarer:

  1. Mmmm namnam mat. Salma laks er så godt og kan brukes til mye mer enn bare middag. Også vinen er perfekt til denne retten.

    SvarSlett
  2. ÆSJ SER UT SOM GRISEMAT,

    SvarSlett