Nett-Magasinet

søndag 20. oktober 2013

HobbyKokkens kjøttkaker

1 pk 400gr Karbonadedeig
1 stk egg
1 middels stor gul løk
1 middels stor rød løk
Halv bit av rød paprika
Halv bit av gul paprika
Halv bit av grønn paprika
Halv teskje Vitløkspepper
( Liker du sterk smak bruk hel teskje)



Løk og paprika skjæres opp i bittesmå biter. Bland sammen med egg og karbonadedeigen. Rør alt godt om. Bruk spiseskje og from runde kjøttkaker. Stek i mye smør ( gjerne bruk Soft Flora)
Når alle kjøttkakene er ferdig stekt, ha dem i ei gryte og hell over sjyen fra stekepannen. Til kjøttkakesaus kan du bruke ferdig saus eller lage sausen selv. Ha også i litt kremfløte før du koker opp sausen og ha i kjøttkakene og kok opp igjen på middels varme.
Serveres med kokte poteter og grønnsaker f eks grønne erter og tyttebærsyltetøy.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar