Nett-Magasinet

fredag 30. mai 2014

Grillet laksefilet m tilbehør



4 personer

Laksefilet legges i foliepapir med litt smør.

Hakk opp vårløk, hvitløk, gressløk, sukkererter, 4 skiver rød paprika. For del dette under laksefileten og ha på litt Santa Maria vittløkspepper.  Pakk godt sammen og legges på grillen. Steke tid ca 30-40 min alt ettersom sterk grill man har.

Bakt potet samme fremgangsmåte som laksefilet pakkes med hakket vårløk, hvitløk og gressløk. Steke tid ca 40-45 min

Etter maten har blitt lagt på tallerken klipp litt Deliscious bladsalat over maten. Salt og pepper evt annet krydder etter smak.

Serveres med enkel sommersalat og Delikat klassisk potetsalat.

Anbefalt drikke: Aas alkoholfritt øl.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar