1 porsjon
150 gr salmalaks
4 stk perletomater
10 stk stjerneløk
Vårløk
Cream frech
Soyasaus
Rømmedressing
Hvitløksdressing
Pepper
Eggrøre
Salmalaksen stekes i soft flora smør i middels varme ca 2 min på hver side. Stek stjerneløken møre i stekepannen, gjerne sammen med laksen.
Legg salmalaksen på tallerken, med stjerneløken, perletomater, eggrøre.
Pepre laksen og ha over ca 1 spiseskje soyasaus over laksen.
Ha på 2 spiseskje med cream frech og dressing ved siden av laksen. Del opp små biter med vårløk over laksen.
Vedr: krydder, dette må hver enkelt velge selv hvor mye pepper og soyasaus man ønsker på maten.
Anbefalt drikke til maten: Hvitvin
Clotilde Davenne
Petit Chablis 2010 ( kr 159,-)
1 porsjon av Salmalaks Spesial er beregnet til kr 50,-
Mmmm namnam mat. Salma laks er så godt og kan brukes til mye mer enn bare middag. Også vinen er perfekt til denne retten.
SvarSlettÆSJ SER UT SOM GRISEMAT,
SvarSlett