6 stk Sommerkoteletter
1 stk Rød Paprika
1 stk Gul Paprika
1 stk Grønn Paprika
2 stk Vårløk eller 1 stor løk
Vann
Smør
Tin opp sommerkotelettene, legg dem i en panne med vann og smør. 1-2 kopper vann, skal kun dekke pannens bunn. Ha i et lite stykke smør i pannens kanter. Del opp grønnsakene i passelige biter og legg dem mellom sommerkotelletene.
Forvarm stekeovn til 175 grader.
Steketid: 1 time på 175 grader, 1,5-2 timer på 125 grader
Pass på at det er vann i pannen under hele stekeperioden
Sommerkoteletter serveres med poteter, grønnsaker, stekt eller rå løk og paprika. Grønnsakene som ble stekt sammen med kotelettene har en god smak og kan brukes i stedet for kokte grønnsaker. Evt 0,5 tomat i skiver og isbergsalat.
Sommerkoteletter er arbeiderklasse mat. fyfaen for drittmat.
SvarSlettTakk for deilig god mat, Na,Nam
SvarSlettDenne mat er Kjemgodt og Koteletter er kult norske kjött
SvarSlettPiss meg i ræva griskokk
SvarSlett