Nett-Magasinet

fredag 9. september 2011

Panne med Sommerkoteletter

4. til 6. Personer
6 stk Sommerkoteletter
1 stk Rød Paprika
1 stk Gul Paprika
1 stk Grønn Paprika
2 stk Vårløk eller 1 stor løk
Vann
Smør

Tin opp sommerkotelettene, legg dem i en panne med vann og smør. 1-2 kopper vann, skal kun dekke pannens bunn. Ha i et lite stykke smør i pannens kanter. Del opp grønnsakene i passelige biter og legg dem mellom sommerkotelletene.

Forvarm stekeovn til 175 grader.
Steketid: 1 time på 175 grader, 1,5-2 timer på 125 grader
Pass på at det er vann i pannen under hele stekeperioden


Sommerkoteletter serveres med poteter, grønnsaker, stekt eller rå løk og paprika. Grønnsakene som ble stekt sammen med kotelettene har en god smak og kan brukes i stedet for kokte grønnsaker. Evt 0,5 tomat i skiver og isbergsalat.

4 kommentarer:

  1. Sommerkoteletter er arbeiderklasse mat. fyfaen for drittmat.

    SvarSlett
  2. Takk for deilig god mat, Na,Nam

    SvarSlett
  3. Denne mat er Kjemgodt og Koteletter er kult norske kjött

    SvarSlett
  4. Piss meg i ræva griskokk

    SvarSlett